1

Dankzij DeTox® kan ethyleenglycol nu voor het koelen van brouwerijen, zuivelfabrieken, bakkerijen, supermarkten ingezet worden.

int(2)

Evenementen

DeTox voert onnodige kosten koudetechniek af

Een lager verbruik van koudedragers met als gevolg een lagere viscositeit en daardoor een lager energieverbruik, en dus lagere kosten. Tegelijkertijd betere prestaties door een hogere thermische geleidbaarheid en daardoor een optimale warmteoverdracht. Kan dat? Ja, dat kan!

Bedrijven kunnen deze resultaten genereren door een koudedrager op basis van ethyleenglycol met het speciale additief DeTox® te gebruiken. Deze toevoeging voorkomt dat ethyleenglycol wordt gemetaboliseerd in giftige bijproducten. Tests bevestigen het, de toxiciteit is zo laag dat het onmogelijk is om een LD50-waarde te bepalen!

De DTX-range van Hydratech zijn koudedragers op basis van non-toxic ethyleenglycol. Het biedt grote mogelijkheden en kansen voor alle bedrijven die eten en drinken produceren of presenteren, zoals brouwerijen, zuivelfabrieken, bakkerijen, supermarkten.

Dankzij het speciale additief DeTox® kan ethyleenglycol nu voor veel meer toepassingen ingezet worden, waardoor de kosten omlaag kunnen en er efficiënter en groener gewerkt kan worden.

Subsidie
Stapt uw bedrijf over op een systeem dat hernieuwbare energie als bron gebruikt en vraagt u hiervoor subsidie aan? Dan is het gebruik van de revolutionaire DTX koudedragers voor dit systeem een stevig argument dat uw subsidieaanvraag bij de overheid ondersteunt.  Het is bewezen dat Hydratech DTX-producten het energieverbruik van dergelijke systemen verlagen met 11 tot 13 procent.

Met de DTX-range zorgt Hydratech voor een positieve flow. Wilt u meer weten over deze producten, Coolflow DTX,  Solaris DTX, ThermaFlow DTX, Thermox DTX en BioTherm DTX?

Neem nu contact op met onze experts via 0168 722 026 of bezoek ons in hal 11 op stand 11.A065 tijdens de VSK 2016 van 2 t/m 5 februari. U kunt zich gratis aanmelden voor de VSK via deze link.

Vorige pagina...