1

Evenementen

Internationale warmtepompen conferentie mei 2017

Over iets meer dan een jaar is het zover. Dan wordt in Rotterdam de IEA Heat Pump Conference 2017 gehouden. Het thema is ‘Denk na over energie en handel nu!’ en wordt uitgebreid besproken van 15 t/m 18 mei volgend jaar.

Het doel van de conferentie gaat verder dan de traditionele onderwerpen over energie-efficiëntie, hernieuwbare energie en milieu. Het zal zich concentreren op de belangrijkste oplossingen en keuzes die gemaakt moeten op basis van de verwachtingen over de toekomstige energiesituatie waarin de energie-infrastructuur wordt steeds meer en meer onafhankelijk van onveilige leveranciers. Deze conferentie zal benadrukken dat Heat Pumping Technologies is een van de belangrijkste technische oplossingen beschikbaar zijn.

De conferentie, die voor de twaalfde keer wordt gehouden, is gericht op alle aspecten van warmtepomptechnologieën in de verschillende markten, variërend van woonhuizen tot industriële processen.

Naast een aantal experts uit het veld moedigt de IEA ook researchers aan om hun mening te geven over de nieuwste ontwikkelingen.  Zij kunnen online hun ideeën of samenvattingen van research inleveren over een divers aantal onderwerpen. De meest interessante mogen hun bevindingen tijdens de internationale warmtepompen conferentie presenteren.

Kijk voor meer informatie op www.hpc2017.org

Vorige pagina...