1

DTX-range

Evenementen

Non-toxic koudedragers nu ook beschikbaar in de Benelux

Hydratech, steekt het kanaal over. Deze specialist in het samenstellen van formuleringen en producent van koudedragers met antivries en remmers die corrosie tegengaan, levert nu ook in de Benelux aan installateurs en specialisten in koudetechniek.

Eigenaar Casper Hanken van Hydratech Benelux heeft grootse plannen voor de bedrijven in zijn regio. 'Zij hebben de kans nu nog effectiever, efficiënter, groener en veiliger te werken dan ooit. Door de unieke eigenschappen die deze producten hebben, zoals de glycolen en het gepatenteerde additief Detox ™, is het vriendelijk voor milieu en mens. 

Duurzaam & Vergroening
Biobased producten zijn volgens Hanken de toekomst en de enige manier om onze wereld weer gezond te maken. Wanneer iedereen zijn steentje daar aan bijdraagt, zal dit op den duur lukken, is zijn stellige overtuiging. Hanken:  'De mens profiteert enorm van moeder aarde, we gebruiken al haar energiebronnen waardoor zij zwak en uitgeput raakt. Dat moeten we koste wat kost voorkomen, al is het begrijpelijk dat de behoefte van de mens ook op een bepaald niveau ligt. Daarom moeten we zoveel mogelijk producten en processen zo snel mogelijk omzetten naar iets dat duurzaam en groen is, wat de aarde nauwelijks en het liefst helemaal niet meer belast, zodat zij op adem kan komen. '

Voortouw
Hydratech Benelux neemt daarin zelf het voortouw en onderzoekt daarom momenteel mogelijkheden om zich te vestigen op een speciaal bedrijventerrein waar enkel en alleen bedrijven met biobased producten zijn gevestigd om gezamenlijk uitgebreide onderzoeks, test- en laboratoriafaciliteiten op te zetten en kennis met elkaar delen om zo het proces van verduurzaming en vergroening te versnellen. Naar verwachting wordt daar in het najaar van 2015 meer over bekend.

Vorige pagina...