1

Koudedragers voor biomassa centrale verwarmingssystemen.

Evenementen

Nu ook non-toxic koudedragers voor biomassaverwarming

Hydratech heeft een nieuwe formule ontwikkeld voor een non-toxic koudedrager dat langdurige bescherming biedt aan biomassa verwarmingssystemen:  Biotherm DTX.

De biomassa-industrie, die meer dan € 1 miljard waard is aan nieuwe investeringen en meer dan 3000 banen ondersteund, is uniek en helpt het dreigende energietekort tegen te gaan. Het is tevens een van de belangrijkste nieuwe groeimogelijkheden voor de economie in de Benelux. Veel experts voorspellen een 'goudkoorts' voor ketels op biomassa de komende jaren aangezien nu al een groeiend aantal bedrijven en particulieren gebruik maken van groene regelingen van de overheid.

Installateurs die biomassa verwarmingssystemen installeren, bedienen en onderhouden, kunnen nu profiteren van Hydratech's ongeëvenaarde technische kennis van eigenschappen en thermodynamica met Biotherm DTX, een non-toxic koudedrager met antivries en remmers, geschikt voor hoge temperaturen.

Met 15 jaar bewezen succes, bereikt door het verstrekken van uitzonderlijke klantenservice die grote nadruk op technische expertise legt, heeft Hydratech in het Verenigd Koninkrijk een benijdenswaardig klantenbestand opgebouwd van bedrijven die actief zijn in het installeren en onderhouden van hernieuwbare energiessystemen 

Biotherm DTX
Non-toxic en zeer effiënte antivries met corrosieremmers die geschikt is bij hoge temperaturen.
Voor gebruik in verwarmingssystemen die draaien op biomassa, olie en gas. Ook voor gebruik in warm water systemen.

Kenmerken:
• Non-toxic en biologisch afbreekbaar
• Robuust en geschikt voor hoge temperaturen
• Hoog rendement in warmteoverdracht
• Samengesteld voor de bescherming van de koper, soldeersel, messing, staal, gietijzer en aluminium
• Compatibel met alle standaard afdichtingen en slangen
• Hard water tolerantie
• Geschikt voor commerciële en huishoudelijke water verwarmingssystemen
• Lange levensduur corrosieremmers
• Lage viscositeit

Een team van ervaren ingenieurs zijn nu beschikbaar om advies en ondersteuning te geven over alle aspecten van de vloeistof, de selectie en installatie ervan. Bel hiervoor 0168 722 026.

Vorige pagina...