1

Specialisten Hydratech Groot-Brittannië bezoeken VSK 2016

Evenementen

Specialisten Hydratech Groot-Brittannië bezoeken VSK 2016

Voor de VSK 2016 vliegt Hydratech extra specialisten uit Groot-Brittannië over naar Nederland om het team op de stand te ondersteunen. Experts van de technische helpdesk  kunnen daardoor live op de VSK ter plaatse een op maat gemaakt advies geven aan installatieprofessionals.

De belangstelling voor koudedragers op basis van non-toxic  ethyleenglycol, dankzij het speciale additief DeTox®, is de afgelopen dagen flink gestegen, waardoor een behoorlijke toeloop op VSK-stand 11.A065 in hal 11 wordt verwacht.

‘We zien nu al een toename in vragen van Nederlandse installatieprofessionals en we willen hen zo goed mogelijk helpen, daarom hebben we besloten extra experts in te vliegen geven’, vertelt Colin Jones, Sales Manager EME.

‘We kijken erg uit naar de beurs en zijn benieuwd naar wat we kunnen leren van de Nederlandse installatiebranche. Samen met het Nederlandse team van directeur Benelux Casper Hanken gaan we naar de VSK-beurs om het mogelijk te maken jullie persoonlijk te ontmoeten en iedereen advies op maat te geven.’

Presentaties
Hydratech verzorgt tijdens de beurs tevens enkele presentaties in het theater in hal 10.

- Dinsdag 2 februari, van 11.45 - 12.00 uur.
- Woensdag 3 februari van 11.45 - 12.00 uur.
- Donderdag 4 februari van 11.30 - 11.45 uur.

Locatie en plattegrond
Hydratech staat in hal 11 op stand stand 11.A065 in de buitenste ring nabij ingang naar hal 9 en is te herkennen aan de grote blauwe wanden. U kunt hier de plattegronden downloaden, u vindt ons op de plattegrond van hal 11 in de onderste rij aan de linkerzijde.

Vorige pagina...