Bel & Bestel meteen!

Wij zijn uw enige bron voor gespecialiseerde technische adviezen en fabrieksprijzen.

0168 - 722 026

info@hydratechbenelux.nl

De juiste vloeistof

voor uw toepassing

Expertise is altijd beschikbaar om u te helpen de juiste vloeistof te selecteren die uw systemen optimaal laten presteren.

Actueel

Nieuws & Evenementen

We houden u op de hoogte van de laatste onderzoeken, industriële ontwikkelingen en interessante bijeenkomsten.

Onze oplossingen

Producten & Diensten

Een reeks van vloeistoffen, remmers, reinigingsmiddelen en diensten voor commerciële, industriële en huishoudelijke toepassingen.

Over ons

Hydratech is een specialist in het samenstellen van formuleringen. Ons bedrijf produceert koudemiddelen, antivries met remmers die onder meer corrosie tegengaan, glycolen en producten die leidingen beschermen.

Een belangrijke doelstelling sinds de oprichting in 1998 is het opzetten van technische B2B partnerschappen met degenen die verantwoordelijk zijn voor het inrichten van fabrieken, de installaties en werking ervan om systeemoptimalisatie te garanderen.
 
Systeemoptimalisatie omvat:
 


Hydratech is nu met meer dan 600 bedrijven technische partnerschappen aangegaan, waaronder supermarktketens, internationale brouwers,automotive fabrikanten van componenten en een deel van de duurzame energiesector.

Veel nieuwe en bestaande klanten maken de conversie naar Hydratech's assortiment van
Detox™ producten, die belangrijke operationele voordelen bieden dan de op propyleenglycol gebaseerde vloeistoffen. Deze gepatenteerde technologie is ontwikkeld vanuit het bedrijf ‘Evans waterloze koelvloeistoffen’ dat ook geproduceerd wordt door Hydratech.

Om ervoor te zorgen dat Hydratech in de voorhoede blijft van koudemiddelen en aanverwante technologieën is Hydratech internationaal lid van de volgende instituten, organen en verenigingen:

• International Institute of Refrigeration
• UK Institute of Refrigeration
• Royal Society of Chemistry
• American Society for Testing of Materials (ASTM)
• CIBSE and BSRIA
• Ground Source Heat Pump Association
• Solar Trade Association


Hydratech produceert alle producten in overeenstemming met ISO 9001-2008 gecertificeerde procedures en controleert de prestaties ervan volgens de ASTM-standaarden en laboratoria. Activiteiten voor milieumanagement worden beheerd in overeenstemming met ISO 14001. En activiteiten voor gezondheid en veiligheid worden beheerd in overeenstemming met ISO18001.